Myslím si, že opravdu každý člověk se chce někdy bavit. A neznám vážně žádného člověka, který by mi řekl, že má rád nudu a že se nechce nikde bavit. Vzpomínám si také na své mládí. Pamatuji si, že když mi bylo nějakých čtrnáct anebo patnáct let, tak jsme s kamarádkami utíkaly z domu, abychom mohli někam na diskotéku. A věřte mi, že to byla vždycky ta nejlepší zábava, která mohla být. A to bylo ještě v těch devadesátých letech, kdy všechny děti ještě se stále chodily bavit ven a nebyly vůbec žádné počítače nebo mobilní telefony. A opravdu hodně mě to bavilo.

Zábava je zábava.

A vždycky na to vzpomínám s opravdu krásnou nostalgií, protože bych se chtěla vrátit do té doby, kdy ještě nebyla technika tak moc vyspělá. Vzpomínám si také, že u nás ve městě byly tři diskotéky. A také si ještě živě pamatuji, že vždycky v pátek večer a v sobotu večer vždycky byly všechny tři diskotéky a zábavy přeplněné, že se tam nedalo ani hnout. A v dnešní době je to úplně jiné. Když jsem se byla dívat na tyto diskotéky před měsícem, tak je všude liduprázdno. A dokonce světe div se, tak už neexistují tři diskotéky v našem městě, ale už zbyla pouze jenom jedna jediná diskotéka, kde jsou občasné zábavy jak pro starší lidé, tak také pro mládež.

Děti se nerady nudí.

Ale i tak je to vždycky všechno liduprázdné. Protože většina teenagerů a těch mladých lidí sedí doma u počítače a hrají online hry. Sice já to chápu, je to taková zábava a je to jiná doba. Jenomže je podle mého názoru opravdu škoda, že lidé se přestali scházet někde venku a schází se pouze online. Je to také zábava, ale já jí nechápu, i když mě je něco málo přes třicet let. Já jsem taková ještě ta prostřední věková kategorie, která si vzpomíná na krásné venkovní zábavy, ale také se moc ráda pobavím online. To je také zábava. A pěkně z pohodlí domova, což někomu plně vyhovuje.